Colaborează cu noi

Enovise Present este o companie orientată către nevoile clienților săi. Modelul nostru de business presupune flexibilitate și creativitate, cu scopul de a dezvolta parteneriate orientate către soluții la problemele existente. Scopul nostru este acela de a dezvolta colaborări de durată, cu beneficii pentru toate părțile implicate, pentru a crea produse și servicii de calitate, pregătite de a fi lansate pe piață.

Suntem deschiși pentru colaborări și parteneriate pentru dezvoltarea unor proiecte inovatoare. Obiectivele modelului nostru de parteneriat sunt:

  1. Dezvoltarea unui portofoliu de servicii comun care adresează nevoile clienților noștri (în baza problemelor existente identificate)
  2. Dezvoltarea de produse și servicii inovatoare

Ești un expert ce are o idee inovatoare gata de a fi aplicată? Atunci trimite-ne o propunere de colaborare! În plus, suntem pasionați de tehnologie, data science și machine learning, arii pe care dorim să le dezvoltăm intern în viitor.

Vei colabora cu experți de top. Echipa Enovise Present este formată din profesioniști cu experiență internațională în consultanță de management și IT pentru companii din sectoare de activitate diverse. Mai mult, modelul nostru de parteneriat încurajează schimbul de experiența cu partenerii și colaboratorii noștri.

Ai o inițiativă ce poate schimba lumea?