Despre Noi

Cine suntem?

Enovise Present este start-up românesc de consultanță de management cu experiență internațională și expertiză în diverse arii ale consultanței de afaceri și IT. Scopul nostru este acela de ne ajuta clienții, locali și internaționali, să rezolve probleme complexe prin îmbinarea conceptelor de afaceri cu soluții de tehnologie.

Experiența noastră vastă ne permite să ajutăm organizații (din industrii precum retail, agricultură, producție, securitate, IT, transport, sectorul public și industria financiară) să-și atingă obiectivele de afaceri.

Suntem constant în căutare de noi provocări și proiecte ambițioase care pot contribui la creșterea și dezvoltarea organizațiilor.

Dacă doriți să aflați mai multe despre echipa noastră, vă rugăm să consultați informațiile de mai jos.

Alătură-te în ECHIPA noastră

Am început-o de la zero împreună.

Ionuţ Ciprian Zaharia

Fondator & Consultant în Management

Vezi mai multe

Adrian Banciu

Senior Project Manager & Consultant de Management

Vezi mai multe

Competențele și
expertiza noastră

Managementul inovării

Inovația, în sensul său modern, reprezintă un nou concept care creează valoare, dacă este implementată corect, și care răspunde unor cerințe noi, nearticulate, sau unor nevoi existente pe piață. În prezent, inovația a devenit un diferențiator cheie între companiile concurente. 

Prin urmare, Enovise Present sprijină organizațiile în dezvoltarea culturilor inovatoare și oferă implementarea integrată a serviciilor aferente, de la dezvoltarea strategiei de inovare până la crearea serviciilor/produselor inovatoare și formarea echipelor dedicate prin coaching și on-the-job support.

Consultanță de business și IT

Oferim servicii de consultanță în management pentru a sprijini companiile să își îmbunătățească performanța și eficiența. Suntem mândri de portofoliul nostru diversificat de servicii și de mixul de competențe al echipei noastre. Aceste două elemente ne fac capabili să oferim pachete complexe de servicii pentru colaborări pe termen mediu și lung, atât în business cât și IT. Suntem pasionați de consultanță și suntem deschiși să discutăm cum serviciile pe care le oferim pot crea un impact valoros în cadrul organizațiilor competitive. 

Pentru mai multe detalii despre fiecare serviciu in parte, vizitați Portofoliu nostru de Servicii:

De ce să colaborați cu Enovise Present?

AVEM VIZIUNE PE TERMEN LUNG

Știm că viitorul depinde de ceea ce facem astăzi. Abordarea noastră de lucru, pas cu pas, ia în considerare obiectivele strategice pe termen lung și asigură o creștere sustenabilă. Astfel, organizațiile devin suficient de flexibile pentru a se adapta tendințelor și schimbărilor inevitabile ale pieței.

OFERIM ÎNCREDERE

Considerăm că încrederea este esențială pentru orice parteneriat sau colaborare. Câștigăm încredere prin implicarea proactivă și dedicarea în proiectele asumate, responsabilitate, comunicare continuă și transparență, dar și prin pasiunea pe care o investim în ceea ce facem.

DOVEDIM PROFESIONALISM

Suntem o echipă ambițioasă de consultanți motivați de excelență și rezultate deosebite. Considerăm că educația continuă și dezvoltarea competențelor sunt esențiale pentru a fi mereu pregătiți de noi provocări. Dăm tot ce este mai bun și suntem dornici să o dovedim.

CREDEM ÎN MODELUL DE PARTENERIAT

Experiența ne-a arătat că pentru a obține rezultate de succes este necesar ca responsabilitatea și implicarea să fie asumată de toate părților participante în cadrul unui proiect. Prin urmare, folosim modelul de parteneriat pentru a lucra cot la cot împreună cu clienții și partenerii noștri.

SUNTEM ORIENTAȚI CĂTRE REZULTATE

Considerăm că am făcut o treabă atunci când vedem impactul implicării noastre și rezultatele materializate. Pentru noi nu există o satisfacție profesională mai mare decât atingerea obiectivelor cât mai înalte din cadrul proiectelor noastre.

AVEM O MENTALITATE ANTREPRENORIALĂ

Preferăm abordarea inovatoare și antreprenorială deoarece acestea joacă roluri cruciale în creșterea și performanța oricărei afaceri. Integrarea acestora în activitatea noastră de zi cu zi face ca orice schimbare și provocare să fie mai ușor de depășit.

CREĂM VALOARE ADĂUGATĂ

În perspectiva noastră, crearea valorii adăugate ar trebui să fie scopul principal al oricărui business, acesta fiind și o forță motrice în creșterea profitabilă a unei organizații.