Ce spun clienții

Daniel Tompos

Commercial Operations Lead Bayer

Proiect: Analiză organizațională multidimensională și dezvoltarea afacerilor în România

”Enovise Present a avut o contribuție esențială în identificarea măsurilor necesare pentru creşterea şi dezvoltarea afacerii distribuitorului. De-a lungul colaborării noastre, echipa Enovise Present a dovedit de fiecare dată unele dintre elementele importante pentru un proiect de analiză şi dezvoltare organizaţională: implicarea activă, expertiză metodologică, cunoştinţe puternice de afaceri, precum şi realizarea de analize bine documentate."

Cozmin Andrei

Key Account Manager Bayer

Proiect: Analiză organizațională multidimensională și dezvoltarea afacerilor în România

”Complexitatea proiectului a fost dată de nevoia de a analiza toate aspectele de business ce influenţează activitatea distribuitorului, cu toate acestea, Enovise Present a reuşit să abordeze această provocare într-un mod profesionist şi bine structurat."

Gabriel Valentin Comănescu

Președinte și Director General GSP

Proiect: Transfer de Business și Reorganizare la Marea Neagră în domeniul Petrol și Gaze

”Întreg procesul de licitare și transfer de business a fost o provocare complexă pentru noi și mă bucur că pot spune că am gestionat-o cu succes. Enovise Present a ajutat echipa responsabilă de Licitație și Transformare pentru a pune cap la cap toate aspectele manageriale și operaționale necesare pentru o Tranziție reușită. Pe lângă expertiza lor în management, business și IT, consider de mare valoare implicarea lor activă în toate etapele proiectului.

George Barcaru

Manager Siguranță și Manager de Proiect Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

Proiect: Automatizarea fluxurilor operaționale de gestionare a neconformităților

”Asigurarea siguranței și securității din cadrul Aeroportului reprezintă o activitate principală pentru noi, astfel că modernizarea activităților necesare pentru gestionarea neconformităților a fost un obiectiv strategic major. Enovise Present ne-a ajutat să proiectăm, să dezvoltăm și să implementăm Aplicația Software de care aveam nevoie. Fiind prima inițiativă de acest fel în cadrul organizației, aceasta nu a fost fără provocări. Cu toate acestea, Enovise Present s-a dovedit un partener de încredere, proactiv, care a fost capabil să gestioneze procesele complexe.

Florin Bora

CEO Stratle și Account Manager ONSEO

Proiect: Dezvoltare opțiunilor strategice pentru creșterea afacerii și pregătirea companiei pentru Exit

”Colaborarea cu Enovise Present a început cu unul din clienții noștri ce oferă servicii de software B2B. Clientul are o prezență internațională dispersată cu un stil de management centralizat tradițional, aș putea spune. Acesta a dorit să exploreze diferite opțiuni strategice de dezvoltare și eventual să se pregătească pentru un exit. A fost o provocare să evaluăm capabilitățile interne întrucât modelul de business și structura organizațională nu erau documentate într-un mod transparent și clar. Enovise Present a venit cu expertiza necesară pentru a realiza o analiză clară și bine fundamentată a capabilităților interne ale clientului. A fost de mare ajutor și expertiza financiară în evaluarea opțiunilor strategice, ceea ce l-a încântat pe client. Consider că acest proiect a fost un succes, întrucât clientul s-a declarat mulțumit și ne-a solicitat suport suplimentar pentru dezvoltarea unei prezentări convingătoare ce se adresează investitorilor. Și de această dată, Enovise Present a venit prompt cu expertiză financiară și design graphic pentru a dezvolta un Pitch Deck profesional. Per total, a fost o colaborare foarte reușită pe care aș repeta-o pe viitor.”

Iuliana Avăcăriței

Fondator & Director General Pluridet Comexim

Proiect: Automatizarea cu tehnologie RPA a procesului de achiziții publice pentru un Ofertant

”În domeniul achizițiilor publice, lucrurile pot fi foarte anevoioase în ceea ce priveste identificarea potențialului de vânzare precum și pregătirea documentației necesare ofertării. Enovise Present, prin dezvoltarea prototipului RoboSEAP, ne-a ajutat să experimentăm automatizarea unor activități manuale ce solicitau foarte mult timp. Cred că abordarea experimentală bazată pe învățare a dus la dezvoltarea unui prototip cu potential mare de creștere în România.

Marcel Isăilă

Fondator și Director General Sampa Mind

Proiect: Dezvoltarea portofoliului de servicii software prin metodologia Design Thinking

”În contextul pandemic ne-am regăsit în situatia de a fi nevoiți să explorăm noi oportunități de dezvoltare pentru a ne extinde portofoliul de servicii. Enovise Present, apelând la bune practici în inovare, precum Design Thinking, ne-a ajutat să interacționăm cu un nou segment de potențiali clienți. Astfel am reușit să înțelegem mai bine cu ce se confruntă aceștia. Enovise Present a propus o abordare structurată, iterativă și orientată spre învățare ceea ce ne-a fost de mare ajutor pentru definirea unui nou pachet relevant de servicii.