Descoperă beneficiile unui proiect BPMA (Business Process Management & Automation)

Tu știi care e diferența între a genera valoare adaugată și a dezvolta soluții standard pentru organizația ta?

În studiul de caz de mai jos Ioana a descoperit acest lucru în cadrul unui proiect de tip BPMA (Business Process Management & Automation).

Află despre experiența Ioanei vizionând filmul de mai jos!

 

 

 

Identifică acum procesele cu cel mai mare impact în compania ta și generează valoare adaugată, pentru a crea o organizație mai eficientă și mai performantă.

Procesele presupun, în esenta, o perspectivă “end-to-end”, opusă unor activități separate și izolate. Focus-ul pe procese și nu pe activități este una din schimbarile fundamentale la nivelul organizațiilor. A îmbunătăți productivitatea unei activități poate fi utilă, dar nu mai poate constitui sursa unui avantaj competitiv.

Companiile care se concentreaza pe procese din perspectiva design-ului, a măsurării performanței și a constantei lor îmbunătățiri, incluzând identificarea oportunităților de automatizare, vor fi cele care vor atinge excelența operațională.

Procesele tradiționale, așa cum există ele în cele mai multe organizații, sunt încărcate de activități ce nu generează nicio valoare adaugată (non-value-adding work).

Aceste activități reprezintă sursa principală a costurilor ridicate, a vitezei reduse, a erorilor multiple ce apar pe flux și, în final, a complexității muncii care se reflectă în deteriorarea relației cu clienții finali.

De cele mai multe ori, eliminarea acestor blocaje nu este simplă și nu se poate face punctual, izolând o simplă activitate din flux.

Abordarea corectă, pe care o utilizam și noi, în cadrul Enovise Present, este de a reconsidera întregul proces și de a identifica acel flux optim, cu activități generatoare de valoare adaugată, în beneficiul clientului final.

 

 

Ești pregatit/ă pentru o schimbare radicală?

Vrei ca procesele tale să susțină cu adevarat obiectivele companiei tale?

Completează chestionarul și apoi, pe parcusul unei sesiuni de consultanță gratuită, te vom ajuta să descoperi cum poți îmbunătăți eficiența și performanțele generale ale organizației prin optimizarea și automatizarea proceselor esențiale generând astfel valoare adaugată pentru toți cei implicați (acționari, angajați, clienți, etc).

 

 

PS: Urmăriți postările viitoare de pe site-ul nostru sau de pe pagina de Linkedin pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Mulțumim!